Povestea noastra

Love, Eat, Repeat

Viziunea noastra

Izvorâtă din spiritul antreprenorial, dar și din dorința de a completa cu la fel de mult profesionalism si bun gust viziunea fondatorului Enayati Medical City, am văzut o oportunitate de a aduce pe piața românească, în cel mai mare oraș medical, un hub de servicii și produse preparate la cel mai înalt nivel de calitate cu ingrediente atent selecționate.

Am construit conceptul Green Food Hub cu energia și dorința necesară implementării și demarării serviciilor de alimentație publică pentru parteneriatul strategic dintre Enayati Medical City si Grupul Monza.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este să aducem pe piața serviciilor medicale un concept la un nivel înalt de calitate, unde vom îmbina un meniu stabilit de Chef Daniel Stoenescu, cu principiile sănătoase ale terapeutului nutriționist Lorena Crișan.

Ne propunem să încheiem cât mai multe parteneriate cu producători locali prin care să încurajăm producătorii de pe piața românească.

Vom promova interacțiunea continuă și constantă alături de clientul nostru și conceptul de feed forward, astfel încât să evoluăm împreună!

Valorile noastre

Ne poziționăm transparent și corect atât față de clienții noștri, dar și față de echipa noastră.

Ne respectăm promisiunile și ne implicăm proactiv pe toată durata parteneriatului.

Credem că numai împreună putem evolua

Împărțim zâmbete pentru a crea bună voie, credem în spiritul omuluipentru a fi curajoși în acțiunile noastre, ne alimentăm corect pentru a fi sănătoși.

Colaboratorii nostri

Chef Daniel Stoenescu

Chef Daniel Stoenescu, unul dintre cei cinci Certified Master Chefs ai României, câștigător a numeroase distincții internaționale

Lorena Crisan

Lorena Crișan, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca și este pasionată de nutriție ți dietetică.

O alta viziune...

De ce sa ne rezumam la un simplu gratar, o friptura la cuptor sau un meniu in care “vedeta” farfuriei se pierde in metode clasice de preparare, apasata de “tic-tac-ul” care anunta ca trebuie “sa fuga” spre consumatorul final???

Vrem un produs savuros, care sa isi pastreze aromele, cat si proprietatile nutritive, cat mai intens, si, care sa fie livrat in conditii sigure catre clientul final. Pentru a intruni aceste aspecte, vom aplica procese tehnologice pe care le combinam:

•Metoda sous-vide ( intre 54 si 70 grade C, in functie de preparat )
•Metoda slow-cooking (o medie de gatire la 56 grade C )
•Metoda cook & chill

Unde si cum vom aplica...

•Pentru pacienti din azil : prin metoda sous-vide si metoda slow cooking asiguram o masa nutritiva, dar, si o fragezime ridicata a oricarui tip de preparat, aspect foarte important pentru o varsta venerabila
•Pentru pacientii ce necesita pasarea mancarurilor : prin cele doua metode mai sus mentionate, se asigura pastrarea vitaminelor la un nivel ridicat
•Pentru pacientii Monza : se va asigura o calitate si o constanta a produselor, se va acorda o mai mare atentie “plating –ului”
•Pentru clientii restaurantului self-service : vor beneficia de preparate sanatoase, care in mod traditional, nu se gasesc in cadrul acestui tip de RestauratieColectiva in Romania (ex. Coaste bbq, sandwich pulled – pork, tocane de vita frageda etc)

Ne propunem să încheiem cât mai multe parteneriate cu producători locali prin care să încurajăm producătorii de pe piața românească.

Vom promova interacțiunea continuă și constantă alături de clientulnostru și conceptul de feed forward, astfel încât să evoluăm împreună!

Ce preparate vor fi...

•Supe crème : vor pastra vitaminele la un nivel mult mai ridicat decat prin clasica fierbere
•Fripturi
•Mancaruri cu sos
•Mancaruri compuse
•Garnituri de legume
•Garnituri de cartofi
•Deserturi – DA, am spus deserturi : o negresa gatita prin metoda slow cooking va fi mult mai savuroasa, mai pufoasa si deloc inecacioasa

Ne marim echipa!

Daca doresti sa devii colegul nostru, acesta este locul in care poti aplica pentru un job

TOP